- Viktigst å være en god mor for Marius

Mette-Marit går til oppgaven som kronprinsesse med stort alvor og pågangsmot, men det aller viktigste er likevel å beskytte sønnen Marius, forteller hun til ukebladet KK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Marius er hovedprioriteten min på fritiden. I tillegg til å lese bøker og strikke liker jeg godt å gå tur og å se en god film. Jeg forsøker også å få tid til samvær med gode venner, forteller Mette-Marit til KK i følge Aftenposten.

- Du har vektlagt betydningen av å ha et privatliv. Hvordan er det mulig å avsondre familien fra en stadig mer pågående presse?

- Det viktigste for meg i den situasjonen jeg er i nå, er å prøve å skjerme Marius. Pressen har vært flink i det siste. Pressefolkene har tatt poenget mitt og ikke vært i nærheten av barnehagen. Også i fremtiden blir det en stor utfordring å beskytte Marius. Og det trenger jeg hjelp til, sier Mette-Marit i intervjuet.

Og Mette-Marit ser ut til å bli en populær kronprinsesse. Hele 80% av de spurte tror hun kommer til å gjøre en god jobb som medlem av kongefamilien, i følge en fersk måling KK/Gallup har utført blant 500 norske kvinner.

<B>Mor:- Barn må føle trygghet, og kjenne at de har mennesker rundt seg som er glade i dem, sier Mette-Marit til ukebladet KK