Vil ansiktsløfte Hillary til seier

NEW YORK (Dagbladet): Mens den amerikanske forfatteren Susan Faludi vil redde menn fra stereotypenes verden, vil menn nå redde Hillary Clinton fra poser under øynene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at Hillary har tonet flagg som politiker har hun fått en oppslutning hennes motstandere misliker. Derfor går man til det sleipe trikset å begynne å beskrive utseende hennes. For en uke siden kunne New York Post melde at Hillary var klar for en ansiktsløftning. Posene under øynene og linjer av trøtthet i ansiktet beskrives som ukledelig. Nå var det på tide å forbedre Hillarys utseende foran valgkampen for senatorsetet i 2001.

Hos kirurgen

Utgangspunktet var at noen hadde observert Hillary hos en av New Yorks fornemme plastiske kirurger. New York Post, som er svært Clinton-fiendlig, fikk vann på mølla og snakket med en rekke plastiske kirurger. Alle var enige om at Hillary så absolutt trengte et løft.

- Friskere

- En ansiktsløftning ville gi Hillary et friskere utseende. Og ansiktsløftninger er jo ikke noe nytt blant politikere. Jo bedre man ser ut, jo større sjanse har man for å lykkes blant velgerne, sier plastisk kirurg Paul Carniol til New York Post.

Selv har Hillary tilbakevist alle påstandene om ansiktsløftninger. Men det har vært påfallende å observere henne på tv den siste uka. Hun har kraftigere øyensminke og sperrer opp øynene på en måte hun ikke har gjort tidligere.

<B>TRENGER ET LØFT? </B>Hillary Clinton burde ta ansiktsløftning, mener New York Post.