Vil be politiet etterforske bankene

Forsvareren til bedragerisiktet som ble pågrepet i går.

NY MANN PÅGREPET:Nesten samtidig som fengslingsmøtene pågikk i Fredrikstad tingrett pågrep politiet nok en person i den omfattende svindelsaken i Østfold.  På bildet politiadvokat Nils Vegard i Østfold politidistrikt. John T. Pedersen/Dagbladet
NY MANN PÅGREPET:Nesten samtidig som fengslingsmøtene pågikk i Fredrikstad tingrett pågrep politiet nok en person i den omfattende svindelsaken i Østfold. På bildet politiadvokat Nils Vegard i Østfold politidistrikt. John T. Pedersen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| FREDRIKSTAD (Dagbladet): I går ble de to antatte hovedmennene i bedragerisaken i Østfold varetektsfengslet i fire uker. 30 og 39-åringen må sitte de to første ukene fullstendig isolert fra omverdenen. Begge mennene anket kjennelsen i kveld.

Nærmest samtidig med fengslingsmøtene i Fredrikstad tingrett ble en ny mann pågrepet i den omfattende saken.

- Vi mener han har drevet på samme måte som de to andre som er fengslet. Vi mener han er en del av dette kriminelle nettverket, sier politiadvokat Nils Vegard i Østfold politidistrikt til Dagbladet.

- Pusset opp leiligheterHan og en av takstmennene som er knyttet til saken fremstilles for varetektsfengsling i Fredrikstad tingrett i morgen.

- Min klient erkjenner ikke straffskyld på noen måte. Han kan ikke forstå hvorfor han er dratt inn i saken. Han forklarer at han har kjøpt eiendom, pusset dem opp og solgt de videre med fortjeneste, sier mannens forsvarer, Vidar Helgheim til Dagbladet.

Dette er den samme forklaringen som de to fengslede siktede så langt har forklart.

Dagbladet har ikke kommet i kontakt med takstmannens forsvarer i kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer