- Vil bli lynsjet offentlig

På grunn av drapstrusler har politiet tilbudt Maxine Carr ny identitet, men hun takket nei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): Nå er politiet frustrert.

- Se for deg hva som vil skje hvis hun går på lørdagshandel i et shoppingsenter. Hun vil bli lynsjet offentlig! Det virker som om hun ikke innser hvilken fare hun utsetter seg selv for, sier en politikilde til avisa The Sunday Mirror.

Falsk forklaring

Carr ble idømt tre og et halvt års fengsel for falsk forklaring i Soham-saken, der tiåringene Holly Wells og Jessica Chapman brutalt ble drept. Det tidligere kjæresteparet Ian Huntley og Maxine Carr ble siktet for drapet. Huntley ble dømt til fengsel på livstid, Carr ble dømt for å ha gitt feil forklaring og villedet politiet.

26-årige Carr har mottatt en rekke drapstrusler i fengselet. Politiet har derfor tilbudt henne et omfattende program for å skifte identitet. Det har blitt foreslått å flytte Carr til Canada med nytt navn og nytt fødselsnummer.

Carr har avslått tilbudet. Hun vil heller dra hjem til sin mor i Grimsby.

Skriver bok

Ifølge avisa jobber Maxine Carr nå med ei bok. Det er ventet at en av de store engelske avisene vil kjøpe eneretten til historien hennes for et betydelig beløp.

Samtidig som britene diskuterer hva de skal gjøre med Carr, pågår det en diskusjon om framtida til livstidsdømte Ian Huntley.

Et flertall av britene mener livstid er livstid, og at han aldri skal få slippe ut av fengsel.

TRUET PÅ LIVET : Maxine Carr har mottatt en rekke drapstrusler i fengselet.