Vil DNA-teste for å bevise at Alfie (13) er faren

To andre tenåringsgutter hevder de er faren til barnet, mens Alfie kjemper om gullkantede TV-avtaler og millioninntekter.

IKKE DEN FØRSTE OG DEN YNGSTE: Det var bildet av 13 år gamle Alfie, som ser langt yngre ut, som virkelig gjorde at saken vakte oppstandelse. Alfie var ikke den yngste som er blitt pappa i Storbritannia. I 1999 ble James Sutton fra Manchester, den gang 13, far til tvillinger. Foto: AFP PHOTO/Stringer/SCANPIX
IKKE DEN FØRSTE OG DEN YNGSTE: Det var bildet av 13 år gamle Alfie, som ser langt yngre ut, som virkelig gjorde at saken vakte oppstandelse. Alfie var ikke den yngste som er blitt pappa i Storbritannia. I 1999 ble James Sutton fra Manchester, den gang 13, far til tvillinger. Foto: AFP PHOTO/Stringer/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Bildet og historien om 13 år gamle Alfie Patten har gått verden rundt, etter at den engelske tabloiden The Sun brakte den utrolige saken på sin forside fredag.

Alfie, gutten med babyansiktet, var bare 12 år gammel da kjæresten Chantelle Steadman (14) ble gravid. Mandag denne uken kom lille Maisie Roxanne til verden på et sykehus i East Sussex.

AlvorligSaken vakte oppstandelse, også blant politikerne i Storbritannia. David Cameron, leder for det konservative partiet, mener de titusenvis av tenåringsgraviditetene som skjer hvert år er et uttrykk for at noe er galt i det britiske samfunnet.- At gutter og jenter blir foreldre for tidlig avslører et alvorlig problem i vårt samfunn, sa Cameron, som knapt kunne tro sine egne øyne, da han fikk høre historien om Alfie.

Men i kjølvannet av skandaleoppslaget følger også nye spekulasjoner. En annen britisk tabloidavis, News of the World, forteller i dag at 16 år gamle Richard Goodsell hevder han er faren til den nyfødte jentebabyen.

Nye kandidaterRichard sier han var kjæreste med Chantelle i tre måneder, omtrent på den tida da hun må ha blitt gravid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer