Vil du drikke te med Mandela?

Nå har du sjansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): På nettstedet e-bay auksjoneres bort muligheten til å drikke te med fredsprisvinneren og den tidligere presidenten Nelson Mandela, melder BBC. Organisørene håper å få inn over 70 millioner kroner.

Inntektene fra auksjonen skal gå til Sunninghill sykehus i Johannesburg, Sør-afrika, nærmere bestemt til Walter Sisulu-avdelingen som hjelper barn med hjertefeil.

- Jeg har fått høre at Tiger Woods tok 1,3 millioner dollar for en runde golf. Jeg er overbevist om at te med Mandela vil kunne overstige dette, sier Lungile Sisulu.

Den tidligere presidenten Bill Clinton har alt lovet 200 000 rand (omtrent 173 000 kroner).

- Når du når et visst punkt i livet (...) blir plutselig det viktigste at intet barn dør uten å ha fått sjansen til å leve ut sine drømmer og gjøre sine egne feil, sa Clinton.

Auksjonen vil finne sted i perioden 6. til 16. november.

VIL GI HJERTESYKE BARN EN SJANSE TIL Å LEVE UT SINE EGNE DRØMMER: Nelson Mandela og Bill Clinton har startet en kampanje for å samle inn penger til sykehuset i Johannesburg. Foto: Walter Sisulu Clinic/Scanpix
VIL GI HJERTESYKE BARN EN SJANSE TIL Å LEVE UT SINE EGNE DRØMMER: Nelson Mandela og Bill Clinton har startet en kampanje for å samle inn penger til sykehuset i Johannesburg. Foto: Walter Sisulu Clinic/Scanpix Vis mer