Vil fengsle 19-åringer for mordbrann

Forsvarer: - Min klient var hjemme da det brant.

HER SOV SJU MENNESKER:  Politiet mener at to 19-åringer fra lokalmiljøet tente på dette huset, der alle sju beboerne kom seg ut i siste liten ved 01.50-tiden natt til 1. mai. I bakgrunnen skiflygingsbakken i Vikersund. FOTO: JACQUES HVISTENDAHL/DAGBLADET
HER SOV SJU MENNESKER: Politiet mener at to 19-åringer fra lokalmiljøet tente på dette huset, der alle sju beboerne kom seg ut i siste liten ved 01.50-tiden natt til 1. mai. I bakgrunnen skiflygingsbakken i Vikersund. FOTO: JACQUES HVISTENDAHL/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Nordre Buskerud vil varetektsfengsle de to 19-åringene som er siktet for mordbrann i Vikersund natt til 1. mai.

De sju personene som bor i huset kom seg ut i siste liten: et par i 40-årene, tre barn og to leieboere.

To unge menn fra lokalmiljøet, begge født i 1994, er pågrepet.

Begge forsvarerne, advokatene Jan Arnfinn Arnesen og Einar, har nettopp fått vite at deres klienter blir framstilt for Ringerike tingrett på Hønefoss klokka 14 i dag.

Nekter Begge nekter for å ha noe å gjøre med brannen og trusselbrevene som er sendt til ett av familiemedlemmene.  Politiadvokat Magnar Austerheim har har bekreftet at det siste trusselbrevet kom dagen før brannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer