VARETEKT: Fire menn fremstilles for varetektsfengsling etter at en mann i 20-årene ble funnet død.  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
VARETEKT: Fire menn fremstilles for varetektsfengsling etter at en mann i 20-årene ble funnet død.  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpixVis mer

Vil fengsle alle fire etter dødsvold i Stjørdal

Fire litauere fremstilles for varetektsfengsling. Ingen erkjenner straffskyld

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fire mennene fremstilles for varetektsfengsling i Sør-Trøndelag tingrett mandag etter at en mann i 20-årene ble funnet død i Stjørdal i Nord-Trøndelag lørdag, opplyser Trøndelag politidistrikt i en pressemelding ifølge NTB.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at mannen døde av skadene han var påført, og politiet opplyser at de fortløpende vurderer om siktelsene mot de fire mennene skal endres.

De fire er foreløpig siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette, i forbindelse med dødsfallet natt til lørdag.

De fire er foreløpig siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette, i forbindelse med dødsfallet natt til lørdag. Beslutningen om å fremstille mennene for varetektsfengsling kom etter at politiet søndag gjennomførte avhør av de siktede samt fortsatte åstedsundersøkelsene.

Ingen erkjenner straffskyld

Ifølge de fire oppnevnte forsvarerne Dagbladet har snakket med erkjenner ingen straffskyld.

- Min klient erkjenner ikke straffskyld, og jeg ønsker ikke å kommentere noe utover det, sier forsvarer til en av de fire siktede, Tanja Hederson til Dagbladet.

Forsvarerne til de tre andre siktede, Kjell Horseng, Tore Angen og Per Ove Sørholt, bekrefter alle overfor Dagbladet at deres klienter ikke erkjenner straffskyld.

Ingen av forsvarerne ønsker ikke å kommentere noe mer utover det.

Etterlyser vitner

Politiet opplyser at de etterlyser vitneobservasjoner av en «voksen mann som går eller jogger på strekningen mellom Frigården og Stjørdal sentrum.»

– Vi er interesserte i observasjoner i tidsrommet fra klokken 1 til klokken 5 natt til lørdag 9. juli, heter det fra politiet i pressemeldingen.

Det var klokken 4.30 natt til lørdag at mottok politiet melding om en skadd mann i Lånke i Stjørdal. Da de kom fram til stedet, var mannen død.