Vil forby McDonalds

Prins Charles er bekymret for britenes helse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det noe overraskende utspillet kom under et besøk på et engelsk diabetes-senter i De forente arabiske emirater, dit prinsen var invitert for å være med på lanseringen av en stor helsekampanje.- Har dere kommet noen vei med McDonalds? Har dere forsøkt å forby det? Det er nøkkelen, sa prins Charles til en av senterets ernæringseksperter, melder nyhetsbyrået AP.

Skuffende

Nick Hindle, som er talsmann for McDonalds, kaller uttalelsen «skuffende». Han mener andre medlemmer av den britiske kongefamilien «kanskje har et mer oppdatert bilde av McDonalds.»

Utsagnet var sannsynligvis en hentydning til prins Charles\' sønn, prins Harry, som i 2005 ble observert mens han spiste en kyllingburger på McDonalds i 2005.

- Dette virker som et lite gjennomtenkt utsagn etter vår mening. Det gjenspeiler verken vår meny eller forretningsidé, sier Nick Hindle.

Kontroversiell

I fjor begynte McDonalds å trykke ernæringsfakta på pakningene sine, og utvidet også menyen med en del sunnere varer for å møte den voldsomme kritikken om at maten deres er usunn og fører til overvekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer