Lørenskog-drapene

Vil gi sønnene «evig liv»

Faren til Gabriel (1) og Mikael (7) overrakte stor gave til eldstesønnens fotballklubb.

GAVE: Faren til Gabriel (1) og Mikael (7) overrakte en stor gave til eldstesønnens fotballklubb. Trener Amir Bagherzadeh (34) er ydmyk og takknemlig. Reporter: Ralf Lofstad. Video: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FJERDINGBY (Dagbladet): På ei kunstgressmatte i Fjerdingby utenfor Lillestrøm sitter omtrent 30 gutter i åtteårsalderen forventningsfulle i en halvsirkel. I midten står hovedtrener Amir Bagherzadeh (34) med ei stor pappkasse foran seg.

- I dag har jeg en overraskelse: Vi har fått masse eliteserieballer, og flotte jakker fra en stiftelse som heter Erkeengler.

- Jaaa! roper guttene i kor. I bakgrunnen, utenfor banen, følger foreldrene med.

- Det er til minne om Mikael - slik kan han være med oss på jakkene våre, sier Amir og begynner å rope opp navn. En etter en går guttene fram og henter sin personlige overtrekksjakke med «Erkeengler»-logo på.

Skal hjelpe barn

De to brødrene Mikael (7) og Gabriel (1) ble funnet drept i en leilighet på Lørenskog 19. juli i år. Barnas mor er siktet i saken.

- Saken har rystet nærmiljøet, sier trener Amir.

I etterkant av den tragiske hendelsen har barnas far startet et minnefond; både Mikael og Gabriel er navn på erkeengler.

Faren håper sønnene skal få «leve evig» gjennom stiftelsen, som har som hovedmål å gi barn i området guttene kom fra, mulighet til å delta i lek, idrett og fritidsaktiviteter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer