Vil grave etter Thereses levninger i helgen

En person hevder å vite hvor den savnede niåringen ligger begravet.

GRAVER ETTER THERESE: En person hevder å vite hvor den savnede niåringen Therese Johannessen ligger begravet. Allerede til helgen skal det graves for å se om det stemmer.   Arkivfoto: NTB Scanpix
GRAVER ETTER THERESE: En person hevder å vite hvor den savnede niåringen Therese Johannessen ligger begravet. Allerede til helgen skal det graves for å se om det stemmer. Arkivfoto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En person hevder å vite hvor den savnede niåringen Therese Johannessen ligger begravet. Allerede til helgen skal det graves for å se om det stemmer.

Bistandsadvokat Fridtjof Feydt håper nå mysteriet om hva som skjedde med Therese Johannessen kan bli løst, skriver Drammens Tidende.

Avisen skriver at en person tok kontakt med Feydt for noen uker siden. Personen fortalte om en barndom i et pedofilt miljø og fortalte videre om en jente for 25 år siden som skulle hete Therese. Jenta var rundt ni år og lignet på Therese. Ifølge tipseren skal Therese ha blitt bortført og drept. Tipseren hevder å vite hvor levningene er nedgravd og er villig til å vise advokaten dette.

Feydt skal sammen med privatetterforsker Finn Abrahamsen sjekke om tipset stemmer i løpet av helgen.

- Dette er et tips som kan kontrolleres og dette vil vi få hundre prosent klarhet i i løpet av helgen, sier Feydt. Han er bistandsadvokat for moren til Therese.

Politiet har kjent til tipset i fire uker, men har ikke snakket med tipseren. Politiet har også fått opplyst hvor levningene skal være nedgravd. De opplyser til Drammens Tidende at dette tidligst kan skje i neste uke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer