SIKTER HØYT: Eiendommen i Geitmyrsveien 25 B på St. Hanshaugen i Oslo er til salgs med en prisantydning på 32 millioner kroner. Foto: Google Street View
SIKTER HØYT: Eiendommen i Geitmyrsveien 25 B på St. Hanshaugen i Oslo er til salgs med en prisantydning på 32 millioner kroner. Foto: Google Street ViewVis mer

Kjøpte for 2,1 mill.

Vil ha 32 millioner på St. Hanshaugen

Dersom eiendommen på St. Hanshaugen i Oslo går for prisantydning, vil den bli solgt for 30 millioner kroner mer enn hva den ble kjøpt for.

(Hegnar.no:) «Praktfull byvilla fra 1892. Flott hage og fine utefasiliteter. Omfattende rehabilitert i 2004. Kjeller m/egen inngang», heter det i annonsen på Finn.no.

Eiendommen i Geitmyrsveien 25 B på St. Hanshaugen i Oslo er til salgs med en prisantydning på 32 millioner kroner, hele 29,9 millioner kroner mer enn det den ble kjøpt for.

Ifølge eierskiftehistorikk fra Eiendomspriser, ble den frittliggende eneboligen solgt for 2,1 millioner kroner for 14 år siden, og tinglyst i slutten av februar 2005.

Omfattende oppussing

- Det er en unik bolig av de sjeldne. Den ligger fantastisk til inntil parken som nærmeste nabo. Det er en fin størrelse og selger har gjort omfattende arbeider i huset, kommenterer ansvarlig megler Fredrik Dyve i Privatmegleren Dyve & Partnere til Hegnar.no.

Megleren har kun hatt én visning.

- Det er en del mennesker som er interesserte, forteller Dyve.

Boligen, som er oppført i 1892, gjennomgikk omfattende oppussing i 2004.

«Særpreget og de originale, kvalitetsrike detaljene er godt ivaretatt over boligens tre romslige etasjer», heter det i annonsen.

Boligen har tre herskapelige stuer, et stort familiekjøkken, to flislagte bad, eget vaskerom og bassengrom. Videre er det tre soverom, hvorav hovedsoverommet har peis, bad og terrasse.

82.300 per kvm.

Boligen har eksteriør fra arkitekten Ludwig Zappfe, med et bruksareal på 404 kvadratmeter og primærrom på 389 kvadratmeter.

Med en prisantydning på 32 millioner, tilsvarer dette en kvadratmeterpris rett i underkant av 82.300 kroner.

Andre økonominyheter:
Her er Jan Petter Sisseners favorittaksjer
Doblet bunnlinjen - her er analytikernes aksjetips