SELGER: Tidligere sjef for Alfred Berg og senere gründer og forvalter av hedgefondet Futuris, Arne Vaagen, selger bolig i Niels Juels gate på Frogner i Oslo. Foto: Privatmegleren Dyve & Partnere
SELGER: Tidligere sjef for Alfred Berg og senere gründer og forvalter av hedgefondet Futuris, Arne Vaagen, selger bolig i Niels Juels gate på Frogner i Oslo. Foto: Privatmegleren Dyve & PartnereVis mer

Vil ha 68 mill. på Frogner

Tidligere sjef for Alfred Berg og senere gründer og forvalter av hedgefondet Futuris, Arne Vaagen, selger bolig på Frogner for 68 millioner kroner.

(Hegnar.no:) Kjøkken fra Poggenpohl, terrasse med jacuzzi, sju soverom, fire bad, praktikantdel, 410 kvadratmeter med eksklusiv bruksrett til uteområde på 560 kvadratmeter og carport er noe av det som skal friste kjøpere til eiendommen i Niels Juels gate 14 på Frogner i Oslo.

Leiligheten, som går over to plan, består ifølge annonsen på Finn.no av to sammenslåtte seksjoner, nummer to og nummer fem, samt en praktikantdel. Prisantydning lyder på 68 millioner kroner.

Midelfart solgte

I oktober 2007 ble seksjon nr. 2 ifølge siste eiendomspriser solgt av Midelfart AS for 20 millioner kroner til tidligere sjef for Alfred Berg og senere gründer og forvalter av hedgefondet Futuris, Arne Vaagen. Samme måned tre år senere ble seksjon nr. 5 overdratt for 5,4 millioner kroner fra Susan June Matland og Magne Bolstad - også til Vaagen.

I 2007 omtalte Finansavisen at kosmetikkarving Celina Midelfart var på vei ut i markedet med leiligheten i Niels Juels gate 14, som hun kjøpte i 2001. Leiligheten ble først benyttet som bolig av Midelfart, og deretter leid ut fra 2002.

Vel to uker etterpå hadde leiligheten skiftet eier.

- Jeg kan bekrefte at leiligheten til Celina er solgt, sa megler Petter A. Poppe i Poppe & Co til avisen en gang, uten å gi noen detaljer om salget.

Ordknapp megler

Leiligheten gikk ifølge Finansavisen høyere enn prisantydningen på 19,5 millioner kroner, som var satt tre millioner kroner lavere enn taksten.

- I denne prisklassen er det i realiteten samme pris. Vi forsøker å være ydmyke mot markedet, sa Poppe den gang.

Det lyktes ikke Hegnar.no å få en kommentar fra daglig leder og partner Fredrik Dyve i Privatmegleren Dyve & Partnere.

Andre økonominyheter:
Nå anbefaler analytikerne «kjøp»
Lederne med de feteste lønningene