Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil ha Eskil i 2 nye år

Et enstemmig valgkomité vil at Eskil Pedersen skal fortsette som AUF-leder,

STØTTE: AUF-leder Eskil Pedersen får støtte fra en enstemmig valgkomité, som ønsker at han skal fortsette som lede av AUF. Her presenterer han skisser av Nye Utøya. 
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
STØTTE: AUF-leder Eskil Pedersen får støtte fra en enstemmig valgkomité, som ønsker at han skal fortsette som lede av AUF. Her presenterer han skisser av Nye Utøya. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En måned før landsmøtet,  har AUFs valgkomité i dag lagt frem sin innstilling til nytt sentralstyre.

Valgkomiteen innstiller enstemmig at nåværende AUF-leder Eskil Pedersen, gjenvelges som AUFs leder for to nye år.

Komiteen foreslår også at Åsmund Aukrust fra Akershus fortsetter som nestleder, og at Marianne Wilhelmsen fra Troms velges som ny generalsekretær. Tidligere generalsekretær Tonje Brenna er nå politiske rådgiver for Jens Stoltenberg.

- Valgkomiteen har hatt en grundig prosess siden den ble satt ned i mars, og har jobbet på bakgrunn av innspill og forslag fra hele organisasjonen. Prosessen har vist at Eskil Pedersen står svært sterkt som leder, og at det er et samlet AUF som ønsker at Pedersen fortsetter å lede organisasjonen de neste to årene, sier valgkomiteens leder Marianne Marthinsen. 

Med den ledelsen som valgkomiteen foreslår, er hun sikker på at AUF står godt rustet til å møte de to neste årene.

- På landsmøtet skal politikken og kravene fornyes. Vi går dessuten inn i en svært spennende valgkamp hvor AUF kan spille en avgjørende rolle for rødgrønn valgseier, sier Marthinsen.

AUFs landsmøte avholdes 18-21. oktober 2012 i Samfunnsalen i Oslo .

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!