Vil ha FrP i regjering

Arbeiderpartiveteran Thorbjørn Berntsen, Stein Erik Hagen, Ola Mæle, Christian Vennerød og Trond Lykke er klar for Carl.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arbeiderpartiveteran Thorbjørn Berntsen mener Fremskrittspartiet bør inn i regjering. Han får støtte av framtredende finanspersonligheter.

- Jeg tror ikke vi blir kvitt det «problemet» som Frp representerer for resten av det politiske Norge, før Hagen får vist seg fram skikkelig, sier Berntsen til NRK.

Tar ham ikke alvorlig

Frp-formann Carl I. Hagen sier i en kommentar at han merker seg Berntsens fornærmelse av store deler av det norske folk, men at Ap-giganten alltid har romlet som en tom tønne, og at han ikke ikke tar ham alvorlig.

Finanstoppene for Frp

Den tidligere statsråden og Ap-nestlederen får støtte fra flere finanstopper.

Både Stein Erik Hagen, Ola Mæle, Christian Vennerød og Trond Lykke mener det er på tide å få Frp med i regjering.

Finanstoppene mener Hagen nå må komme i posisjon på grunn av den rekordhøye oppslutningen. Tirsdag viste en måling gjennomført for TV 2 og VG at Frp har ligger på nesten 30 prosent.

- Frp ser viktigheten av å ha et sterkt privat næringsliv og sterkt privat eierskap, sier «Rimi»-Hagen til VG.

I intervjuet sier Hagen at han har sansen for FrPs politikk, og at han er en stor beundrer av Frps finanspolitiske talsmann Siv Jensen.

– Det beste vil være en regjering bestående av Høyre, KrF og Frp. Det vil resultere i en styringsdyktig flertallsregjering, sier Bunnspris' Trond Lykke til VG. Han tror som Berntsen at Hagen vil rase i popularitet når han må forholde seg til økonomiske realiteter.

Svein Erik «Vaske»-Bakke er ikke med på notene:

– Det er greit at vi har et parti som roper og skriker, men å sette disse menneskene i regjering vil være en katastrofe, sier han til avisa.

<B>- FOLK SKJØNNER IKKE HVA DE STEMMER PÅ:</B> Thorbjørn Berntsen ønsker FrP i regjering for å få vist hvor galt det vil gå.
RIMI HAGEN HAR SANSEN:</B> Stein Erik Hagen har sansen for Frp, og særlig Siv Jensen.