Vil ha Hagen inn i valgkampen

Frp-fylkesledere etterlyser veteranen.

TILBAKETRUKKET:  Frp-veteran Carl I. Hagen har hatt fokus på å rekruttere eldre til Frps seniororganisasjon denne valgkampen. Nå vil flere av partiets fylkesledere at eks-sjefen skal bli mer synlig også i den nasjonale valginnspurten. Torsdag var Hagen med på sang og spill på Ringerike. FOTO: HANS ARNE VEDLOG
TILBAKETRUKKET: Frp-veteran Carl I. Hagen har hatt fokus på å rekruttere eldre til Frps seniororganisasjon denne valgkampen. Nå vil flere av partiets fylkesledere at eks-sjefen skal bli mer synlig også i den nasjonale valginnspurten. Torsdag var Hagen med på sang og spill på Ringerike. FOTO: HANS ARNE VEDLOG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En rekke av fylkeslederne i Frp mener tidligere leder Carl I. Hagen burde være mer synlig i valgkampen.

- Jeg kunne godt tenkte meg at Hagen var mer synlig. Det tror jeg også velgerne ville satt pris på, sier fylkesleder i Troms, Geir Arne Winther og understreker at det er hans personlige mening.

- Jensen gjør en veldig god jobb, men Hagen ville forsterket bildet av Frp's politikk. Det er synd Hagen har trukket seg litt tilbake. Hadde han vært mer på banen, hadde det bare vært positivt. Mange rundt omkring savner Hagen, sier leder i Nord-Trøndelag Frp, Hauk Paulsen, til Dagbladet.

Savner rampelysetI Dagbladet fredag fortalte Hagen om lengselen etter rampelyset i valgkampen. Selv om Dagbladet vet at han gjerne skulle bidratt mer, er han en del av den mest fremtredende valgkamp-kjernen i partiet.

I går fortalte også Eli Hagen at hun er forundret over at mannen hennes ikke brukes mer.

- Jeg synes det er fælt å være tilskuer og kjenner at det kribler i blodet, sier Hagen.

Han innrømmer at å se tv-debatter er en påkjenning for en som er vant til å delta, ikke observere.- Jeg sitter og roper i stua under TV-debattene: «Svar sånn og sånn!». Det koker og bobler i meg når Jens Stoltenberg holder på og innbiller velgerne at vi lever i et fattig land og slipper unna med løgner om hvor mye Fremskrittspartiet vil plusse på statsbudsjettet. Jeg brenner inne med mange gode replikker, sier Hagen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer