- Vil ha kontantstøtte

BERGEN (Dagbladet): Firebarnspappa Enok Abrahamsen (28) har permisjon fra lærerjobben for å være hjemme hos barna i minst ett år. Han stemte Ap ved siste valg, men er likevel en varm forsvarer av kontantstøtten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Fram til nyttår vil vi klare oss bra på to inntekter. Cecilie får utbetalt rundt 12 000 kroner i måneden, og jeg mottar rundt 10 500 kroner i fødselspenger for den minste. Fra nyttår bortfaller Enoks inntekt, men familien får kontantstøtte for ettåringen Aurora. Fortsatt er det uvisst om det blir støtte til to år gamle Sebastian.

- Hvordan tror du den generelle økonomisk situasjon vil utvikle seg de neste 12 månedene?

- Vi kan jo ikke tro annet enn at den vil bedre seg...

- I hvilken grad er du bekymret for din egen økonomiske situasjon?

- Som leietakere hos svigerforeldre slipper vi å bekymre oss over høy boliglånsrente. Likevel kan vi bli nødt til å ty til ekstrajobb dersom kontantstøtten for toåringene uteblir.

- Hvor dyktig er regjeringen Bondevik til å styre norsk økonomi?

- Jeg tror det er for enkelt å gi sentrumsregjeringen all skyld for det økonomiske uføret vi har havnet i. Sjøl om jeg stemte Ap ved siste valg, mener jeg Bondevik-regjeringen har gitt mange positive bidrag til småbarnsfamiliene.

- Hvor dyktig tror du en eventuell ny Ap-regjering med Torbjørn Jagland som statsminister vil bli til å styre norsk økonomi?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer