- Vil ha noen å dele livet med

- Jeg kan jo ikke være alene resten av livet, sier Stein Erik «Rimi» Hagen (44) til bladet Mann. Hagen disponerer jetfly og bor i luksusvilla i Holmenkollen, men mangler en å være glad i.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har gått åtte år siden Stein Erik Hagen og kona Nina skilte lag. Nå ønsker Norges rikeste mann kjærligheten tilbake i livet sitt.

Jobb og venner

- Noen ganger synes jeg det hadde vært hyggelig å ha noen å leve med. Jeg kan jo ikke være alene resten av livet, og ønsker å dele livet med noen, medgir Hagen.

Mangemilliardæren bruker i dag mye tid på både jobb, venner og de fire barna.

- Jeg har mer program enn klokka har minutter. Jeg kommer hjem seint om kvelden eller er på reise rundt om i Europa. Skulle jeg bo sammen med en person, må det være en person som har sitt eget virke og ikke sitter hjemme og venter på meg.

Likevel lykkelig

Mangelen på livsledsager gjør likevel ikke Hagen ulykkelig - enten det er på grunn av eller til tross for rikdommen. Ifølge bladet Kapital er Rimis grunnlegger god for eventyrlige 11 milliarder kroner.

- Det at rike mennesker ikke er lykkelige, er noe forbasket tull! Jeg er lykkelig, jeg har det svært godt. Og det hadde jeg vært uten alle pengene også. Det er ikke de som betyr noe. Er du ulykkelig uten penger, hadde du vært ulykkelig med penger også.

Deler

Så bruker han heller ikke alle pengene på seg selv: Hvert år ved juletider finner store beløp fra Hagens lommebok veien til Kirkens Bymisjon, og han har engasjert seg aktivt i samfunnsdebatten på de svakes side. Gjentatte ganger har han tatt et oppgjør med grådighetskulturen, og han har stilt opp og talt de homofiles sak mot intoleranse i Kirken. Kritikerne har imidlertid alltid kastet seg over ham:

- I Norge skal man tydeligvis ikke være rik og samfunnsengasjert, sier Rimi-Hagen.

RIK MANN: Stein Erik «Rimi» Hagen er Norges rikeste mann. Nå ønsker han å finne noen å dele livet med.