Vil ha Planet Hollywood til Norge

HØY STJERNEFAKTOR: Bruce Willis viser frem noe av det man kan få kjøpt i hans butikk. Foto: NTB/AP Oslo Kinematografer har kontaktet Planet Hollywood for å tilby restaurantlokale i et av Oslos kinobygg. Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Bruce Willis og Demi Moore er aksjonærer i den populære restaurantkjeden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Én av dem er alltid til stede når et nybygg innvies. Tidligere i år skrinla Planet Hollywood planer om å opprette en filial i Oslo, fordi de ikke fant egnede lokaler. Men det var før Oslo Kinematografer tok kontakt og lokket med ledig plass der hovedstadens mest Hollywood-fikserte publikum ferdes.

- Colosseum Kino skal bygges om neste år, og da vil vi utvide restaurantdriften der. Om dette er interessant for Planet Hollywood vet vi ikke ennå, men vi er villige til å vurdere andre alternativer også, sier filmsjef Guttorm Petterson i Oslo Kinematografer.

Den kommunale kinobedriften har også andre planer for å pusse opp sitt tilbud til publikum.

- Vi skal starte med salg av filmrelaterte produkter som CD-plater, plakater, bøker og T-skjorter, og ellers forbedre restaurantdriften generelt, sier Petterson.

De nye planene er en del av Oslo Kinematografers strategi for de neste fire årene og et forsøk på å posisjonere seg mot store internasjonale kinokjeder som nå har kastet sitt blikk på Oslo.

- Vi vil utvikle en differensiert kinomodell. Noen kinoer skal være rendyrkete kulturhus for voksne, andre steder vil vi ha mer tut og kjør, popkorn og andre tilbud.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer