Vil ha postkort med hemmeligheter

Mer enn 150 000 mennesker har sendt hemmelighetene sine til Frank Warren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Har du en hemmelighet det er vanskelig å holde på? Da er Frank Warren mannen for deg. Mer enn 150 000 mennesker, har delt sine innerste tanker med ham etter at han for tre år siden oppfordret folk til å sende ham postkort med hemmeligheter.

Warren er nå aktuell med sin fjerde bok, «Lifetime of Secrets», fra den utømmelige kilde.

- Noen av hemmelighetene er morsomme, noen er seksuelle, noen er håpefulle og noen er sjokkerende, sier nettkunstneren til msnbc.com.

Bloggen hans postsecret.blogspot.com er en av de mest populære bloggene på nettet, og har nå hatt utrolige 100 millioner treff.  Frank Warren er også kåret til en av verdens viktigste nettkjendiser. 

Smugkikket på sidemannen 

I New York Times forteller Warren om hvordan han kom på ideén om å få fremmede til å sende ham postkort.

- For omtrent 10 år siden satt jeg ved siden av en kvinne på et fly til Washington. Under flyturen la jeg merke til at hun skrev postkort. Jeg smugkikket på det hun skrev og oppdaget at hun var en forfatter på boklanseringstur. Hun sendte notater til vennene sine hjemme. Jeg synes ideén var romantisk og spennende. Selv om jeg aldri snakket med henne så var dette møtet var inspirasjonen til prosjektet PostSecret, sier han.

Hemmelighetene handler om alt mellom himmel og jord, men ofte føler folk for å dele reiseopplevelser, ifølge Warren.

POSTKORT FRA FREMMEDE: Frank Warren har fått over 150 000 postkort med hemmeligheter fra hele verden. Foto fra: Postsecret.blogspot.com
POSTKORT FRA FREMMEDE: Frank Warren har fått over 150 000 postkort med hemmeligheter fra hele verden. Foto fra: Postsecret.blogspot.com Vis mer

- Jeg har mottatt et hysterisk morsomt fotografi av to jappete piloter som går kjekt gjennom en flyplass. Alle har sett disse folka og latt seg irritere, mener Warren.

På kortet er det skrevet  «Slutt å gå gjennom flyplassen som om du eier den!»

På en spypose fra et fly fikk Warran følgende morbide hemmelighet.

«Noen ganger når jeg er ute å flyr så ønsker jeg at flyet skal krasje og at jeg er den eneste som overlever. Da ville jeg tjent masse penger på boka eller filmen.»

Hemmeligheter fra flypersonell
Flere hemmeligheter kommer angivelig fra flyplasspersonalet, som denne som ble sendt på en bagasjelapp.

«Du kalte meg en idiot, så jeg sendte bagasjen din til feil sted. WHOOPS! Du hadde visst rett!»

Selv om Warren sier at han siler vekk de mest usannsynlige hemmelighetene, er det ikke godt å vite om de er sanne eller ikke. En hemmelighet han trolig aldri vil få bekreftet, men som han selv mener må være sann, er denne som angivelig kommer fra en pilot:

«Når jeg ser passasjer som ikke bryr seg om «hold deg sittende» skiltet, lager jeg min egen turbulens.»