Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil ha republikk

Oppslutningen om monarkiet synker i Norge. Bernt Nilsen leder den nystartede organisasjonen For Republikk i Norge. Nettmøtet startet kl. 10.00.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den nystartede organisasjonen har sitt utspring i Kirkenes i Finnmark, men Nilsen håper den etter hvert blir spredt utover hele landet.

- Monarkiet strider mot alle demokratiske prinsipper. Dessuten har det siste årets diskusjoner om monarkiet, som er et resultat av forholdet mellom kronprins Haakon og Mette-Marit Tjessem Høiby, vært med på å forsterke mitt syn, sa Nilsen til Dagbladet i forrige uke.

Våre lesere ble oopfordret til å spørre republikanernes leder om hans syn på kongehus og republikk. I dag stilte han på nettmøte i Dagbladet.no.

REPUBLIKANER: Bernt Nilsen vil at vi skal kvitte oss med kongehuset. Onsdag møter du ham på Dagbladet.no.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling