Vil ha sikkerhetsgaranti for Obi Mikel

Den nigerianske agenten John Shittu nekter sine spillere å reise tilbake til Norge før Lyn skriftlig garanterer for spillernes sikkerhet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Man trenger ikke bære våpen for å true noen, og slik Morgan Andersen har opptrådt i denne saken føler vi oss ikke sikre på at de er trygge i Norge. Han har presset på og manipulert guttene så mye at vi er nødt til å sette en stopper for dette. I det øyeblikk Lyn garanterer for guttenes sikkerhet, skal jeg sette meg ned med spillerne og diskutere om det kan være aktuelt for dem å reise tilbake til Norge. Men de er sinte. Chinedu Ogbuke har sagt at han ikke ønsker å se Morgan Andersen mer, sier John Shittu. Lyn-spillerne Ogbuke og John Obi Mikel er med det nigerianske U-20 landslaget til VM-sluttspillet i Nederland som starter til helga, mens Ezekiel Bala og Emmanuel Sarki i går satte kursen for London etter at de ble vraket i troppen.

-  Betyr det at det ikke er sikkert at de kommer selv om Lyn garanterer for sikkerheten?

-  Det får bli opp til guttene selv å avgjøre. Jeg mener vi nå bør vente til FIFA avgjør denne saken.

Morgan Andersen sa til Dagbladet tidligere på dagen i går at det var problemfritt for Lyn å garantere for spillernes sikkerhet - og at han derfor regnet med at de to sistnevnte ville ankomme Oslo i tide til å være aktuelle for Lyns kamp mot Vålerenga søndag.

Men da visste nok ikke Andersen at John Shittu først og fremst ønsket garantien for å skjerme guttene fra ham ...

MED AGENT VED SIN SIDE: John Obi Mikel og John Shittu.
MED AGENT VED SIN SIDE: John Obi Mikel og John Shittu. Vis mer