Vil ha tips om brutal raner

Kunde fikk pistol mot hodet under kioskranet Holtet i Oslo lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ranet av 7-eleven i Kongsveien 94 på Holtet skjedde like før klokka 21 på lørdag, men den svært aggressive raneren er fremdeles på frifot.

I dag offentliggjorde Oslo-politiet et svært dramatisk bilde fra et overvåkningskamera i kiosken. Bildet viser den svartkledde raneren som retter pistolen sin mot en tilfeldig kunde for å tvinge jenta bak disken til å gi ham penger.

- Mannen kom inn i kiosken og tok tak i nakken til en kunde som sto ved kassa. Raneren presset en pistol mot nakken hans, og ropte at han skulle ha penger. Den ansatte tok deretter ut alle sedlene og la dem på disken, skriver Oslo politidistrikt på sine hjemmesider.

Politiet etterlyser nå den uidentifiserte mannen, som er omtrent 175-185 centimeter høy, med kraftig overkropp. Han skal ha snakket østlandsdialekt under ranet. Mannen var kledd i svart hettegenser, svart bukse (ikke dongeri) og svarte sko.

Ifølge vitner, forsvant raneren i retning Marienlundveien og Bekkelaget skole etter ranet. Flere politipatruljer og et politihelikopter ble ifølge Aftenposten  satt inn i letingen etter ransmannen, men altså uten resultat.

Både kunden og den ansatte slapp fra hendelsen uten fysiske skader, opplyser politiet, som ber alle som har sett noe i det aktuelle området om å melde fra på telefon 22 70 52 70.

DRAMATISK: Her får 7-Eleven-kunden en pistol rettet mot hodet av den brutale raneren. Foto: OSLO POLITIDISTRIKT
DRAMATISK: Her får 7-Eleven-kunden en pistol rettet mot hodet av den brutale raneren. Foto: OSLO POLITIDISTRIKT Vis mer