Vil ha toppverv i Frp

Ketil Solvik-Olsen forteller Dagbladet at han vil bli ny leder for Oslo Frp. - Jeg ønsker ingen kampvotering eller noe sånt, sier den tidligere statsråden.

VIL LEDE OSLO FRP: Ketil Solvik-Olsen vil lede Oslo Frp. Foto: Berit Roald / NTB
VIL LEDE OSLO FRP: Ketil Solvik-Olsen vil lede Oslo Frp. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg kommer til å stille som lederkandidat i Oslo Frp, sier Ketil Solvik-Olsen til Dagbladet.

Solvik-Olsen har vært blant partitoppene som de siste månedene har ledet Oslo Frp midlertidig i et interimsstyre etter at fylkesleder Geir Ugland Jacobsen ble ekskludert.

- Det kom etterhvert mange henvendelser fra bydelslag, så jeg takker for tilliten og stiller meg til disposisjon. Men det er ingen prestisje i dette fra min side, jeg ønsker ingen kampvotering eller noe sånt. Hvis det er andre årsmøtet heller ønsker, så trer jeg til side, fortsetter Solvik-Olsen.

Men etter hva Dagbladet forstår er det ingen andre kandidater som vurderes i bydelslagene. Når årsmøtet i Oslo Frp møtes sammen 6. mars vil Solvik-Olsen dermed bli valgt som ny leder.

- Jeg har vært leder for Oslo Frp tidligere også, og kjenner fylkeslaget godt.

- Oslo Frp har framstått som et rottereir den siste tida?

- Utenfra kan det kanskje ha virket sånn. Jeg trodde faktisk jobben som interim styreleder skulle være mer krevende, men når man ser tilbake, så har vi bare ekskludert én person. Jeg har opplevd et veldig stort pågangsmot i fylkeslaget den siste tida.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer