Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil ha Vedum som partileder

- Vi tror han er rett person til å lede partiet framover, sier Senterpartiets fylkesleder i Aust-Agder.

PARTILEDER-KAMP: På det ekstraordinære landsmøtet i april blir det lederduell mellom Trygve Slagsvold Vedum og Ola Borten Moe. Liv Signe Navarsetet varslet i januar sin avgang som partileder. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
PARTILEDER-KAMP: På det ekstraordinære landsmøtet i april blir det lederduell mellom Trygve Slagsvold Vedum og Ola Borten Moe. Liv Signe Navarsetet varslet i januar sin avgang som partileder. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle fylkeslagene i Senterpartiet har fått frist til søndag med å komme med sine innstillinger til ny ledertrio for partiet.

Styret i Aust-Agder Senterparti ønsker Trygve Slagsvold Vedum fra Hedmark som ny leder.

- Vi tror han er rett person til å lede partiet framover, sier fylkesleder Oddbjørn Kylland til NTB.

Det ekstraordniære landsmøtet til Senterpartiet blir avholdt i april. 

Hvem blir nestleder? Kylland ønsker ikke å kommentere hvem fylkeslaget vil anbefale som nestledere.

- Vi kommer til å spille inn noen navn, men ser på det som en intern prosess. Det er ikke naturlig for oss å si verken det ene eller det andre om nestlederspørsmålet, sier han.

Fra før er det kjent at Nordland og Oppland Senterparti ønsker Vedum som leder og Ola Borten Moe og Janne Sjelmo Nordås som nestledere.

NTB

Hele Norges coronakart