Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil ikke blåkopiere statsbudsjettet

Rødgrønne stortingspolitikere varsler at det kan bli endringer i flertallsregjeringens budsjettforslag gjennom stortingsbehandlingen i høst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv om den rødgrønne regjeringen har flertall i Stortinget, er det ikke sikkert at statsbudsjettet går gjennom stortingsbehandlingen uten endringer.

Tvert imot ligger det an til at det blir forandringer i løpet av høstens stortingsbehandling, sier Senterpartiets parlamentariske leder Magnhild Meltveit Kleppa:

Det er mange inne på høring som skal si sitt om budsjettet. Det er flinke folk i de respektive partiene som ikke har hatt mulighet til å gå inn på alle detaljer i budsjettet. Og det er sågar en opposisjon som skal lyttes til. Så blåkopi tror jeg ikke det blir, sier Kleppa til NRK.

Finansminister Kristin Halvorsen (SV) legger fram budsjettet klokken 10.

(NTB)

I dag legges statsbudsjettet fram. Magnhild Meltveit Kleppa sier det kan komme endringer. Her fotografert med partileder Åslaug Haga under Senterpartiets strategikonferanse.