Vil ikke bli Unio-leder

Arne Johannessen vil ikke overta som leder av Unio.

VIL IKKE:  Arne Johannessen har nå gitt beskjed om at han ikke er kandidat til å overta som leder av UNIO. - Etter 25 år med pendling vil jeg prioritere familie og fritid, sier Johannessen. Foto: Grethe Nygaard
VIL IKKE: Arne Johannessen har nå gitt beskjed om at han ikke er kandidat til å overta som leder av UNIO. - Etter 25 år med pendling vil jeg prioritere familie og fritid, sier Johannessen. Foto: Grethe Nygaard Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var ventet at Anders Folkestad ville trekke seg tilbake, og gå av som leder av Unio (Hovedorganisasjonen for universitets- og høyskoleutdannede). Klar favoritt til å overta var politiveteranen Arne Johannessen.

Men nå har Arne Johannessen - som tidligere i år overraskende gikk av som leder i Politiets Fellesorganisasjon - gitt beskjed om at han likevel ikke vil være kandidat til å overta som leder ved valget på landsmøtet i høst.

- Jeg har gitt beskjed både til Anders Folkestad og Politiets Fellesforbund om at jeg ikke er kandidat, sier Arne Johannessen til Dagbladet.

Vurdert lenge Johannessen (55) var bare 32 år da han overtok som leder av Lensmannsetatens Landslag, og var fra september 2000 og fram til i vår leder av Politiets Fellesforbund.

- Jeg har akkurat syklet fra Nordkapp til Lindesnes, og hadde da god anledning til å tenke meg grundig om. De positive og negative sidene ved å være kandidat til å overta som leder av Unio har blitt vurdert nøye.

-Til slutt ble konklusjon at jeg nå ønsker å prioritere familieliv og fritid. 25 år med pendling fra Hafslo til Oslo får holde i denne omgang, sier Arne Johannessen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer