SKUTT: En mann ble skadet etter at flere skudd ble avfyrt i Gamlebyen i Oslo i går kveld. Foto: Uffe Frandsen / Dagbladet
SKUTT: En mann ble skadet etter at flere skudd ble avfyrt i Gamlebyen i Oslo i går kveld. Foto: Uffe Frandsen / DagbladetVis mer

Vil ikke forklare seg for politiet

Skutt på åpen gate i Oslo i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som lørdag kveld ble skutt i leggen på åpen gate i Gamlebyen i Oslo, har ikke ønsket å forklare seg i detalj for politiet.

- Jeg kan bekrefte at han har vært heller lite samarbeidsvillig, sier politiførstebetjent Arne Kristian Solbakken ved etterforskningsavsnittet ved Grønland politistasjon til NTB.

Den skadde mannen er i 20-årene. Skuddskadene han ble påført, betegnes som mindre. Han tok seg selv til legevakta etter skyteepisoden, som fant sted i Schweigaards gate ved 21.30-tiden. Deretter ble han behandlet ved Akershus universitetssykehus. Natt til søndag ble han utskrevet fra sykehuset.

- Politiet har søndag fortsatt ingen konkrete mistenkte i saken, opplyser Solbakken.

Politiet vet heller ikke eksakt hvor mange personer som var involvert i skyteepisoden, men har opplysninger som tyder på at den eller de som skjøt, stakk av i bil. Det skal ha vært mange vitner til skytingen.

(NTB)