Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil ikke ha hjelp fra UD

Den pedofili-mistenkte nordmannen som sitter arrestert hos politiet i den thailandske badebyen Pattaya, vil ifølge den norske ambassaden i Bangkok ikke ha bistand fra norske myndigheter. Han skal ha venner i byen som hjelper ham med advokat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Politiet i Pattaya har bekreftet at han er mistenkt for seksuell omgang med mindreårige, sier 2.ambassadesekretær Kjell Kristian Egge.

  For tiden skal åtte nordmenn sitte fengslet i Thailand, siktet for forskjellige forhold. Men ingen andre sitter inne i forbindelse med pedofili, opplyser Egge.

  Ambassadesekretæren vet ikke om nordmannen som nå er arrestert har innrømmet sex-overgrep mot barn. Ambassaden har vært i kontakt med nordmannen på telefon, og da skal han ikke ha kommentert saken.

Kan få 20 år

Ifølge thailandsk lov kan han bli sittende arrestert en kort periode før han fremstilles for varetektsfengsling. Politiet har ifølge Egge opplyst at etterforskningen ennå pågår, og at mannen vil bli fremstilt. Varetekten kan vare opptil 72-84 dager, avhengig av forholdet man er fengslet for.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!