Vil ikke ha privatetterforsker

Familien til den savnede Benedicte Iversen (28) sier de ikke vil ta kontakt med privatetterforsker. - Vi har ingen grunn til å tvile på politiets arbeid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag er det ni dager siden Iversen forsvant sporløst etter et besøk på 7-Eleven i Hegdehaugsveien. Så langt har det ingen tips ført politiet nærmere en løsning på forsvinningsgåten. Politiet driver fremdeles avhør av Benedictes venner og familiemedlemmer, og prøver nå å kryss-sjekke alle opplysningene de har mottatt.

Store ressurser

Familien har full tiltro til politiets arbeid.

- Privatetterforsker står ikke på programmet. Vi har ingen grunn til å tvile på politiets arbeid. Vi har nær og god kontakt med dem, og de har satt inn store ressurser i saken, sier Benedictes tante, Sidsel Grasli, til Dagbladet.no.

I helga var rundt tusen mennesker ute og lette etter spor etter 28-åringen. Nå har også mer organiserte grupper tatt kontakt.

- Vi har fått svært mange henvendelser fra organisasjoner og instanser som har betydelige ressurser. Nå bruker vi tida til å finne en struktur på hva vi kan ta i bruk og til hvilken tid.

Flere aksjoner

Grasli ønsker foreløpig ikke å opplyse hvilke organisasjoner som har henvendt seg til familien.

Hun ser ikke bort fra at det blir flere store leteaksjoner i tida som kommer.

- Det kan bli andre typer aksjoner enn det vi har gjennomført. Ikke i dag, men kanskje seinere i uka, sier hun, uten å ville utdype nærmere.

Familien passer på at de ikke ødelegger for politiets arbeid.

- Vi prøver å finne spor og opplysninger som kan hjelpe politiet. Men vi driver ikke etterforskning.

Sporene etter Benedicte Iversen (28) slutter etter besøket i 7-eleven i Hegdehaugsveien.