Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil ikke hjelpe i Baneheia-saken

I morgen fortsetter politiet i Kristiansand arbeidet med å identifisere mannen bak det tredje paret med fantomtegninger. Den navngitte mannen er selv lite villig til å hjelpe politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har fått tips om en navngitt mann i 50 - 60 årsalderen som kan være identisk med politiets tredje par med fantomtegninger. I dag jobbet politiet med å bekrefte eller avkrefte holdbarheten i dette tipset. I morgen må politiet gå nye runder med vitner som skal ha observert mannen i Baneheia 19. mai da Stine Sofie Sørstrønen (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10) ble drept.

- Vi må foreta kryssjekking med vitnene. Vi har et par sikre observasjoner av mannen. I tillegg har vi andre vitneobservasjoner som er litt mer usikre, sier Pedersen.

Pedersen sier at politiet har vært i kontakt med mannen, men at han er lite villig til å hjelpe politiet i arbeidet.

- Av forskjellige årsaker er det ikke alle som er like samarbeid svillige overfor politiet, sier han uten å ville gå mer inn på hvorfor.

Ennå jobbes det med å identifisere seks, sju personer som er blitt observert.

(NTB)