Vil ikke kommentere

STAVANGER (Dagbladet): John Arthur Iversens ekskone vil ikke bidra til saken med kommentarer. Men hun har sendt følgende uttalelse gjennom sin bistandsadvokat i lagmannsretten, Frode Folkestad:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Iversen har begrunnet sine tidligere handlinger med familiens og samfunnets urettferdige holdning til ham. Hans begrunnelse for å rømme er en gjentagelse av gamle argumenter. Disse er avvist ved tidligere domstolprøvinger.

Iversen har gjennom sine handlinger, med påfølgende offentlig omtale, påført sine barn og øvrige familie store belastninger. Det vil også skje ved ny offentlig gjengivelse av hans argumenter.

Dagbladet har et moralsk og juridisk ansvar overfor dem som utsettes for omtalen, særlig når en gjengivelse av Iversens synspunkter ikke kan ses å ha noen betydning verken for ham selv eller almenheten. Jeg må derfor anmode om at Dagbladet avstår fra gjengivelse av disse.

For øvrig bemerkes at Iversen selv, gjennom et forlik inngått i en sak for lagmannsretten, for tiden har akseptert å avstå fra kontakt med sine barn.

Dersom artikkelen likevel trykkes, ber jeg om at dette trykkes i tilknytning til den.

Med vennlig hilsen

advokat Frode Folkestad»