Vil ikke love åpne armer om KrF snur

Ap-leder Jonas Gahr Støre har lagt skissene til en regjeringsplattform i skuffen, men tror muligheten vil komme igjen. Derimot gir han ingen garantier til KrF, om de ikke lykkes med Solberg-regjeirngen.

BLE IKKE STATSMINISTER: Om noen få KrF-stemmer hadde bikket motsatt vei på KrFs landsmøte, kunne Ap-leder Jonas Gahr Støre ha blitt statsminister denne vinteren. Han tror muligheten vil komme igjen. Foto: Christian Roth Christensen
BLE IKKE STATSMINISTER: Om noen få KrF-stemmer hadde bikket motsatt vei på KrFs landsmøte, kunne Ap-leder Jonas Gahr Støre ha blitt statsminister denne vinteren. Han tror muligheten vil komme igjen. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- KrF valgte Erna Solberg, var det statsminister-drømmen som glapp?

- Nei. Å få en statsminister for Arbeiderpartiet, det er et mål vi arbeider for. Jeg er klar til å ta det ansvaret. Derimot var det en mulighet for en ny politisk retning som brast, som jeg tror ville gitt en bedre løsning for Norge, sier Støre til Dagbladet, og legger til:

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer