Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vil ikke sverte Kristin

LILLESTRØM (Dagbladet.no): Veronica Orderud mener hun aldri har sett Kristin nykter, og at søsteren lever i en fantasiverden. - Men jeg har aldri hatt til hensikt å sverte Kristin, sier hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I retten har Veronica snakket mye om søsteren Kristin. Veronica mener hun ikke greier å skille mellom fantasi og virkelighet, at det alltid har vært mye bråk med henne, at hun var hyperaktiv som liten og at hun aldri har sett søsteren nykter i voksen tilstand. Veronica har fortalt historier om hvordan Kristin nesten kom for seint til sin egen konfirmasjon, og hun har fortalt at hun en gang 'glemte' sønnen hjemme hos Veronica i to uker.

Din søsters forklaring inkriminerer deg på en svært alvorlig måte i saken. Er det noe av bakgrunnen for at du har brukt mangfoldige minutter på å sverte din søster mest mulig? spurte Kristin Kirkemo Hakelands forsvarer Tor Kjærvik i dag.

- Jeg har aldri hatt til hensikt å sverte Kristin, sa Veronica

'En umulius', sa hun om den drepte Kristian Orderud under aktors utspørring tirsdag. Under gårdstvisten, mens han enda var i live, sa hun at hun aldri hadde sett ham edru.

- Jeg har aldri hatt til hensikt å sverte Kristian heller, sa Veronica.

Hele Norges coronakart