Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil inn

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carl I. Hagen sto, ifølge Dagbladet, på terskelen til Kristelig Folkepartis landsmøte i helga, men motet sviktet da han skulle tre inn. Han fryktet at det ville bli oppfattet som en provokasjon, og det driver jo ikke Fremskrittspartiet med. Men om han hadde våget seg inn, ville han ha listet opp alle sakene der Frp og KrF er enige: Midtøsten, friskolene, kontantstøtten, kristen formålsparagraf, mot homofile ekteskap og mot homofiles rett til å adoptere. Ikke mye av en provokasjon, med andre ord.

Men forsøket bør absolutt repeteres. Det politiske Norge har jo flere landsmøter igjen foruten Fremskrittspartiets eget. LO skal ha kongress i begynnelsen av mai. Kan han ikke banke på der og tenke igjennom hva han om motet holdt ville ha drøftet med delegatene. Og om to uker er det Høyre. Står han tilstrekkelig lenge, kommer det nok noen og åpner for ham.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!