Epostsaken

Vil kalle Per Sandberg inn på teppet: - Det er en skandale

Sandberg innrømmer at lobbyister kan ha fått hans private epostadresse likevel. Nå kan epostpraksisen bli en sak for kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget.

KAN BLI KONTROLLHØRING: Frp-statsråd Per Sandberg har fått mye kritikk etter at epostpraksisen ble kjent. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
KAN BLI KONTROLLHØRING: Frp-statsråd Per Sandberg har fått mye kritikk etter at epostpraksisen ble kjent. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) avviste bestemt beskyldningene i valgkampen om at han hadde gitt sin private epostadresse til lakselobbyist Frode Reppe, slik Reppe påstår.

Nå sprer nye svar fra statsråden usikkerhet rundt om det finnes en bakkanal inn til ham likevel..

Etter gjentatte skriftlige spørsmål i Stortinget fra SV, innrømmer Sandberg nemlig at han ikke kan garantere for at han ikke har gitt lobbyister hans private adresse

«Det er vanskelig å skulle garantere for at det aldri har blitt gitt ut privat epost-adresse, eller at noen kan ha fått denne fra andre, og det er ikke ulovlig å benytte private adresser.», skriver Sandberg i svaret sitt.

På direkte spørsmål fra Dagbladet, unnlater statsråden også å svare på om han løy da han i september benektet overfor Fiskeribladet å ha gitt adressen sin til Reppe.

Sandberg forsikrer imidlertid at all jobbrelatert kommunikasjon til ham blir journalført - uavhengig av om det er hans private epost eller den offisielle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer