Vil lete etter Bachs PC-er

Advokat Tom Hugo Ottesen, bobestyrer for avdøde Ole Christian Bachs dødsbo, vil søke etter flere PC-er som kan inneholde opplysninger om Bachs verdier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN/SKIEN (Dagbladet): Ole Christian Bach endte sitt liv i en Saab på Kaggeholmsvägen på Ekerö utenfor Stockholm 11. juli. En planlagt pågripelse av den Interpol-etterlyste og bedragerisiktede forretningsmannen mislyktes idet han valgte å ta sitt eget liv.

Nå har Oslo skifterett oppnevnt advokat Tom Hugo Ottesen i advokatfirmaet Kvale & Co. som bobestyrer for Ole Christian Bachs dødsbo.

Informasjoner

-  Jeg har opplysninger om at det skal ha vært tre eller fire PC-er i huset som Bach leide av Svein Bakke i Holmenkollen. De vil vi gjerne ha tak i. Det kan finnes informasjoner i disse som kan fortelle noe om verdier disponert av Bach, sier advokat Ottesen til Dagbladet.

Dagbladet er kjent med at politiet har gjort beslag i en PC som ble funnet i bilen på Kaggeholmsvägen.

-  Vi har et håp om at noen kan sette oss på sporet av verdier som Bach eventuelt har hatt, sier Ottesen.

Store verdier

Ole Christian Bach fortalte til Dagbladet i desember i fjor at han var i besittelse av store verdier, som han ville realisere for å gjøre opp med de mange kreditorene. Bach snakket om tre store prosjekter i Europa, blant annet et eiendomsprosjekt.

Vil lete etter Bachs PC-er