Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil løslate drapssiktet

63-åringen som er siktet for drapet på Einar Johannes Bodal (82), nekter å forklare seg inntil videre på grunn av hjerteproblemer og diabetes. I dag vil forsvarerne begjære ham løslatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi er kommet så langt at det ikke kan ikke være fare for bevisforspillelse. Politiet har avhørt over 100 vitner, men til nå har de ikke kommet med nye ting som knytter den siktede nærmere opp til hendelsen. 63-åringen er syk, og han trenger å komme ut av fengslet, sier medforsvarer Mette Yvonne Larsen til Dagbladet.
Politiet i Sarpsborg begjærer i dag 63-åringen varetektsfengslet i fire nye uker. 63-åringen, som er nabo til den drepte, har hele tida nektet enhver befatning med drapet. Politiet vil også be om at den siktede ilegges brev- og besøkskontroll.

82 år gamle Einar Johannes Bodal ble funnet drept i sin bolig i Rakkestad sentrum like før jul i fjor.

- Den siktede har sagt det han skulle si. Han opprettholder at han stiller seg uforstående til siktelsen, sier Larsen.

Politets beste bevis er rester av blod fra den drepte 82-åringen på siktedes støvler. 63-åringen er konfrontert med funnene, men han hevder at han fikk blodrestene på støvlene da han fant sin nabo.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!