Vil miste møydommen på nettet

LOS ANGELES (NTB-Reuters): Man skal være oppfinnsom for å være den første til å gjøre det på internett. To amerikanske 18-åringer tar'n helt ut og gjør det på ordentlig for første gang. De skal miste sin møydom på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paret kaller seg selv Diane og Mike og de vil glede oss alle med sitt første samleie søndag 9. august kl.03 på natten norsk tid. Et kamera vil kringkaste begivenheten til nettsurfere verden over, sa parets advokat i går.

Hvem de er og hvor de bor får ingen vite, men advokaten sier at 18. juli vil de være på sin hjemmeside for å gi sine første intervjuer. Siden vil surfere kunne følge deres forberedelser fram til den store dagen.

Vakkert og ærbart

I flere år har folk latt oss delta i sine mest intime stunder på nettet. Talløse par har hatt sex på sine hjemmesider. Ideen om å gjøre

det for første gang fikk Diane da hun i forrige måned overvar den første online-fødsel. En 40-årig Florida-kvinne fødte en gutt mens rundt to millioner mennesker kunne bivåne det hele via internett.

- Vi ønsker å vise at elskovsakten, som er det første steget for at slikt liv skal bli til, er like vakkert, og ikke noe å skamme seg over, skriver det unge paret på sin hjemmeside.

Endre holdninger

På siden beskrives de to som flinke studenter som akkurat er uteksaminert fra high school og som ser fram til videre studier til høsten. Det sies videre at de er typiske amerikanske

ungdommer og aktive kirkegjengere.

Hensikten med det hele, sier de to, er å endre den undertrykkende holdning folk har til sex, og å komme med en erklæring om trygg sex og frihet til å velge selv.

Dianes foreldre er liberale, men Mike kan få vanskeligere med å forklare det hele siden hans far er prest.

På hjemmesiden vises ikke ansiktene, siden det er ventet at «religiøse grupper» vil komme til å forsøke å overtale de to til å la være.