Vil møte innvandrere med homokyss og toppløse damer

- Innvandrere bør testes for å se hva de tolererer, krever Frp. Send spørsmål til Per-Willy Amundsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Innvandrere bør testes for å se om de tåler å se blant annet homokyss og toppløse damer før de slippes inn i Norge, sa Fremskrittspartiets innvandringspolitiske talsmann, Per-Willy Amundsen, til P4.

Til Dagbladet.no understreker han at det ikke er opp til han å bestemme om det skal være homokyss og toppløse damer i en eventuell presentasjonsvideo.

- Vi ønsker å lage en video som gir ett korrekt og sannferdig bilde av hvordan det er å leve i det norske samfunnet. Derfor vil vi utfordre innvandrere på det som er vanskelig å tolerere, sier Amundsen.

Han forestiller seg en tilsvarende ordning som de innførte i Nederland i april i fjor.

- De vurderer å lage en tilsvarende ordning i Danmark og mitt inntrykk er at stadig flere europeiske land nå vurderer å innføre det, sier Amundsen.

Testen vil også innholde språktest og en kunnskapstest.

- Det er viktig at innvandere som kommer fra andre kulturer blir presentert for våre holdninger til frihet og toleranse. Hvis man er islamist med et veldig konservativt syn så vil man ikke føle det vel, men det er viktig at man aksepterer at dette er et liberalt samfunn, sier Amundsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.