Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil møtes for å gjøre opp

De er uenige om det meste, og begge skylder på hverandre. Men Mohammad Akhtar Raja og Arshad Mahmood vil likevel møtes for å mekle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mohammad Akhtar Raja håper på fred, men han har ikke veldig stor tro på det.

- Sånn som det ser ut nå, frykter jeg at det kommer til å bli mer vold. Vi er ikke ute etter bråk, men de kan komme til å angripe oss igjen, sier han til Dagbladet.

Besøkte sykehuset

Rundt 40 medlemmer av Raja-familien bor i Norge. I dag er de fleste redde og holder seg stort sett innendørs. Raja håper politiet får tatt dem som angrep nevøen hans i Bærum natt til tirsdag, og deretter får knekt A-gjengen.

Den gjennombankede drosjesjåføren støtter sin onkel:

- Jeg ønsker at dette skal løse seg ved mekling. Jeg vil ikke at flere i familien skal oppleve det samme som meg, sier Mohammad Farooq Asghar Raja til Dagbladet gjennom venner som besøkte ham på sykehuset der han ble kjeveoperert i går.

Raja holder skuddofferet fra Gardermoen, Arshad Mahmood, ansvarlig for overfallet på nevøen. Han har ingen tro på at familiene skal bli enige over samtalebordet.

- Arshad er ikke til å stole på. Han sier han vil mekle, men så lager han bråk i stedet. Arshad sier én ting, og så gjør han noe annet.

- Vær ærlig

Arshad Mahmood tilbakeviser Mohammad Akhtar Rajas påstander om at han ikke ønsker å mekle.

- Jeg er med på å mekle, men bare dersom Raja holder sine ord. Politiet har også sagt at de ønsker å få i stand et møte mellom oss, og så langt må jeg rose politiets innsats, sier han til Dagbladet.

Han mener at bildet som er tegnet av ham i media de siste dagene, er helt feil.

- Det virker som jeg får skylda for alt, uansett hva som skjer. Statsadvokat Førde blander kortene når han setter meg i sammenheng med A-gjengen.

- Hva vil du si til Raja hvis du møter ham?

- Det eneste jeg vil be om er at han er ærlig.

Vil mekle: Arshad Mahmood.
Vil mekle: Mohammad Akhtar Raja.