Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil øke kontantstøtten, fjerne ny ekteskapslov og kjempe mot fattigdom

Krf-leder Dagfinn Høybråten svarer deg i nettmøte onsdag klokka 11. Send inn spørsmål nå.

OPPTATT AV VERDISPØRSMÅL: Partileder Dagfinn Høybråten besøkte tidligere i valgkampen Lovisenberg Diakonale Sykehus i Oslo og la frem KrFs plan for opptrapping av livshjelpsomsorgen til pasienter som er i livets siste fase. Partiet er sterk motstander av aktiv dødshjelp. Foto:  Morten Holm/SCANPIX
OPPTATT AV VERDISPØRSMÅL: Partileder Dagfinn Høybråten besøkte tidligere i valgkampen Lovisenberg Diakonale Sykehus i Oslo og la frem KrFs plan for opptrapping av livshjelpsomsorgen til pasienter som er i livets siste fase. Partiet er sterk motstander av aktiv dødshjelp. Foto: Morten Holm/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kristelig Folkepartis leder Dagfinn Høybråten stiller i nettmøte onsdag klokka 11. Du kan allerede nå sende inn spørsmål nederst i saken.

Valgfrihet for småbarnsfamiliene, Verdighet i eldreomsorgen, kamp mot fattigdom i Norge og verden og vern om miljø og klimaet er de sakene som KrF selv fremhever som sine hovedsaker.

«Ja til livshjelp»
har blitt et viktig slagord for KrF, som motvekt til forslag om å tillate aktiv dødshjelp fra Frp.

Høybråten har lagt vekt på verdispørsmål i starten av valgkampen og ønsker å fjerne den nye kjønnsnøytrale ekteskapsloven.

Samtidig vil han gi bedre kår til næringslivet i Norge.
- KrF er opptatt av verdier, både materielle og ikke-materielle. Det er i de små og mellomstore bedriftene en stor del av de materielle verdiene her i landet skapes. Derfor vil vi fjerne arveavgiften ved generasjonsskifte i familiebedrifter og foreta en radikal forenkling av skjemaveldet, sier KrF-leder Dagfinn Høybråten.

KrF er klare på at de ikke vil sitte i en regjering sammen med Frp, men at de ønsker en regjering bestående av KrF, Venstre og Høyre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media