Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil overvåke Baneheia

Foreldrene til ei av jentene som ble drept i Baneheia vil bruke penger fra minnefondet til overvåkingsutstyr i området.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minnefondet etter Lena Sløgedal Paulsen og Stine Sofie Sørstrønen ble opprettet for å samle dusørpenger til tipsere som kom med avgjørende informasjon i saken. Fortsatt skal 100.000 kroner holdes av til tips, men det overskytende beløpet utgjør minnefondet.

Nå ønsker foreldrene til Lena Sløgedal Paulsen å bruke pengene til videoovervåking av området der datteren og hennes venninne ble drept 19. mai i år.

- Vi fikk et konkret forslag fra venner, og synes det virker fornuftig. Formålet er å medvirke til større trygghet rundt Tredje Stampe og langs de viktigste stiene til området, sier Arne Bernt Paulsen til Fædrelandsvennen.

Årsaken til ønsket om videoovervåking er de mange kriminelle som er blitt registrert i området den skjebnesvangre kvelden.

- Det sier noe om behovet for overvåking. Vi ønsker ikke en visuell kontroll via monitorer i en sentral. Poenget er at filmene kan spoles tilbake og studeres dersom noe skjer, sier Paulsen.

(NTB)