Vil savne Color Air

- Color Air var bedre enn Braathen, sier Frode Pedersen fra Oslo. Nå gruer han seg til å sitte bak «gardina» til Braathens. Over 20 000 kunder rammes av nedleggelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Reisebyråene tror Color Airs nedleggelse gir forbrukerne høyere flypriser.

- Det er nå stor fare for at flyprisene på innenlandsreiser stiger, sier administrerende direktør Trond Asmyr i reisebyrået Nyman & Schultz til NTB.

Det er særlig ferie og fritidsreiser som vil stige i pris, hevder Aspmyr, siden Color Air aldri fikk et skikkelig grep om forretningsmarkedet.

- Savner Color

- Jeg kommer til å savne Color Air, sier Frode Pedersen. Han er bosatt i Oslo og driver firma i Trondheim, og har vært en trofast kunde av Color Air.

Pedersen var en av de mange som ble vist videre fra Color Airs tomme billettluke til Braathens billettservice på Gardermoen i dag. Han hadde billett til det som skulle vært Color Airs siste flyvning til Trondheim, men den ble kansellert.

- Jeg vet ikke riktig når jeg får sete til Trondheim, forteller han.

- Color Air hadde en bra telefontjeneste for å bestille billetter, sier Pedersen. Han mener Color Air på mange måter var bedre enn Braathens.

- De var var litt løsere i snippen enn Braathens, smiler han. I Braathens har de innført klasseskille. Nå må jeg sitte bak gardina hvis jeg skal fly til samme pris som hos Color Air.

Både insjekkingsskranken og billettluka til Color Air var fullstendig forlatt på Gardermoen. De tre flyene som var leaset inn fra London, ble fløyet tilbake til England i morgentimene i dag.

SAVNER COLOR AIR: Frode Pedersen var fast Color-kunde. Nå havner han på Braathens Back.