Bruker svimlende summer:

Vil se ut som en sexdokke

Modellen «Fetisch Barbie» legger seg under kniven for svimlende summer. Målet er å likne en oppblåsbar dukke.

OPPHENG PÅ FILLERS: Fetisch Barbie sier hun er nærmest avhengig av filler-injeksjonene. Foto: Jam Press.
OPPHENG PÅ FILLERS: Fetisch Barbie sier hun er nærmest avhengig av filler-injeksjonene. Foto: Jam Press. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En østerriksk modell og onlyfans-stjerne, kalt «Fetisch Barbie», røper at hun har brukt svimlende summer på leppefillers for å se mest mulig ut som en sexdokke.

Det skriver nyhetsbyrået Jam Press.

Besatt

Den 28 år gamle modellen innrømmer at hun er besatt av plastisk kirurgi - og da spesielt av leppefillers. Hun skal ha brukt over 200 000 norske kroner alene bare på leppene, for å likne en oppblåsbar dukke.

Kvinnen definerer seg som et sexikon og en fetisj, og er en selverklært «profesjonell dominatrix for menn».

- Jeg har fått høre at jeg likner på en sexdokke, så noe gjør jeg riktig, sier hun til Jam Press.

Målet er ikke nådd

Fetisch Barbie, som på sin OnlyFans-konto skriver «Velkommen til min virtuelle fetish-verden», tok sin første filler allerede som 18-åring.

Deretter dukket hun opp på samme klinikk hver tredje måned for ny dosering: Som 19-åring opererte hun inn silikon i brystene, og siden har ballen rullet. I dag er hun jevnlig innom klinikken for å sprøyte inn fillers i både ansikt og lepper.

Til tross for de flere hundretusenene hun har brukt på operasjoner og injeksjoner hittil, er ikke målet nådd ennå, forsikrer Fetisch Barbie. Ifølge Jam Press synes hun fortsatt at puppene og leppene er for små.

- Folk sier jeg gjør det for oppmerksomhet, men det stemmer ikke. Kunne jeg vært usynlig for en dag, hadde jeg valgt det. Dette gjør jeg for meg selv, sier hun til Jam.

FOR SEG SELV: Fetisch Barbie sier at alt hun gjør med kroppen sin, er for seg selv. Foto: Jam Press.
FOR SEG SELV: Fetisch Barbie sier at alt hun gjør med kroppen sin, er for seg selv. Foto: Jam Press. Vis mer

Gjør verden mer kinky

OnlyFans-stjerna, som er aktiv på sin egen Twitter-konto, og som hevder hun i tillegg er en sexterapeut, sier hun er svært opptatt av feminitet og det å være kinky.

Hun mener at «det å snu hoder på gata og gjøre verden til et mer kinky sted, er det beste som finnes». Hun sier også at hun vet at hun er en ekstremist, og poengterer at det ikke er for alle.

- Hvis jeg ikke stoppe, så gjør jeg ikke dét, kommenterer hun.

28-åringen sier hun er fornøyd med kroppen sin, og mener at folk som dømmer henne kan passe sine egne saker. Hun forteller Jam Press at det å se ut som en vanlig barbie blir for gammeldags, og at hennes ønske er å være den spesielle fetisj-barbien - noe hun tilsynelatende er på god vei til allerede.

- Jeg oppfyller fetisjer med og for andre. Jeg lever ut min fantasi, avslutter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer