Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil selge bygda

MATRE, SUNNHORDLAND (Dagbladet): Den vesle bygda Matre i Sunnhordland averterer etter folk. Bygda er til salgs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi treng folk! Det var nå eller aldri - vi trengte et spark i ræva.

Reidar Tveit i bygdelaget i Matre har avertert. Matre trenger folk. Bygda har 92 innbyggere, av disse er 38 over 60. Det spøker for rekrutteringa, men bygdalaget visste råd.

Me treng dykk! - Kom til oss! annonserte bygdalaget i Matre i Dagbladet og regionavisene. De reklamerer med trygge oppvekstvilkår, godt samhold og mykje flott natur .

Her får du tomt med vann og kloakk innlagt til 20 000 kroner - og et hus på tre etasjer til 200000. Og regn. De holder regnrekorden i Hordaland, det er derfor de har kraftverk.

- Etter siste annonse har vi fått massevis av henvendelser, det er visst mange som vil ut av trengselen. Tror du ikke? Vi vil ha ressurssterke folk, som kan gi noe igjen, sier Reidar Tveit.

Reidar og Kari Synnøve Tveit forsikrer om at den som vil, får være i fred, men der i bygda bruker alle møte opp til dans på skolen, for så å samles til basar i bedehuset dagen derpå.

- Vi har ikke opera, men vi har stillhet og åpne armer, sier de.

KOM TIL OSS! Til Matre kan du komme som du er - bare du har unger. Kari Synnøve og Reidar Tveit er stolte av Matre.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media