Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil selge dop på horehus

Bystyremedlem i Bergen, Knut Holme Sulen (Frp), vil gjerne drive bordell og selge narkotika selv om han ikke liker det. Hvis det blir lovlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sulen har sittet i bystyret i Bergen i 14 år og er selverklært narkomotstander. Han ønsker heller ikke sprøyterom velkommen, men ser for seg en framtidig inntektskilde hvis myndighetene skulle legalisere narkotika.

- Hvis myndighetene er så gale at de tillater noe sånt, må jo noen selge det. Jeg ser for meg at jeg kunne investert, organisert og drevet med logistikk. Kanskje laget et bittelite importfirma, sier Sulen til bt.no.

Han ser på narkotika som en skadelig og forkastelig vare, men tror vekstmulighetene er enorme i et legalisert marked. Det markedet kunne Sulen tenke seg en del av, og har ingen moralske betenkeligheter.

- Biler dreper og lemlester jo også mange, men ingen vil anklage bilselgerne for det, så lenge biler er lovlige å selge. Vi må akseptere at vi lever i en verden hvor det er lovlig å tjene penger, sier Sulen og legger til: - Hvis myndighetene vil legalisere narkotika, har de gjort et valg for oss. Jeg har ingen betenkeligheter med å selge en lovlig vare.

Sulen kunne også tenke seg å gå inn i bordellvirksomhet hvis også det skulle legaliseres.

- Ja, jeg ser ikke noen problemer med det. Det hadde kanskje gått an å kombinere de to tingene. Bordeller er jo lovlig flere steder i Europa, sier han til bt.no.

Hele Norges coronakart