Vil sette en stopper for falsk nakenfotograf

Tidligere leder av modellbyrå advarer unge jenter mot å la seg lure.

MÅ STOPPES: Benjamin Hefner, tidligere daglig leder i SD Models i Oslo, advarer unge jenter om å la seg lure av en falsk nakenfotograf. Foto: Privat
MÅ STOPPES: Benjamin Hefner, tidligere daglig leder i SD Models i Oslo, advarer unge jenter om å la seg lure av en falsk nakenfotograf. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Benjamin Hefner (28), tidligere daglig leder av modellbyrået SD Models i Oslo, stiller seg bak Angelica Steen og andre jenter som har stått fram i Dagbladet og fortalt at de har blitt lurt av en 24 år gammel fotograf fra Oslo som utgir seg for å representere magasiner som Vi Menn og kjente modellbyråer.

- Må stoppes - Noen må reagere og sette en stopper for dette. Mannen har det gående i flere år, og har også blitt politianmeldt flere ganger, uten at noe har skjedd, sier Hefner, som nå har opprettet en åpen medlemsgruppe på Facebook under navnet «Advarer mot falsk nakenfotograf».

I skrivende stund har gruppa 270 medlemmer, og antallet stiger stadig.

- Unge jenter Selv har Benjamin Hefner trukket seg ut av modellbransjen, og begynt som dalig leder for en klesforretning, men han er opprørt på vegne av de mange unge jentene som stadig lar seg lure av fotografen, og som angrer bittert i ettertid.

- Vi snakker om svært unge jenter også, helt ned i 15-16 års alderen, sier Hefner.

Han kjenner flere jenter som nå vurderer å politianmelde 24-åringen for én eller flere episoder, men sier mange av dem kvier seg for å kontakte politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer