TROR PÅ AP-SEIER: Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, satser på å beholde makta i Oslo etter kommunevalget neste år. I så fall vil det vøre første gang siden 1971 at venstresida vinner to kommunevalg i hovedstaden etterhverandre. Johansen, som har vært nevnt som mulig Ap-leder, sier han slutter fullt opp om Jonas Gahr Støre. Han håper det nå blir fokus på politikk framover. Foto: Jørn Moen/Dagbladet.
TROR PÅ AP-SEIER: Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, satser på å beholde makta i Oslo etter kommunevalget neste år. I så fall vil det vøre første gang siden 1971 at venstresida vinner to kommunevalg i hovedstaden etterhverandre. Johansen, som har vært nevnt som mulig Ap-leder, sier han slutter fullt opp om Jonas Gahr Støre. Han håper det nå blir fokus på politikk framover. Foto: Jørn Moen/Dagbladet.Vis mer

Arbeiderpartiet

- Vil sette maktrekord i Oslo

Jonas Gahr Støre er en utmerket partileder og statsministerkandidat som vil bli gjenvalgt på vårens landsmøte med akklamasjon. Det slår byrådsleder Raymond Johansen fast.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Selv vil han sette rekord i Oslo ved å gjenvinne makta.

- Det er absolutt mulig. Og vinner vi, er det første gang siden 1971 at venstresida vinner to ganger etter hverandre. Det er veldig motiverende. Forrige gang var med Brynjulf Bull, sier Johansen til Dagbladet.

I krisa Ap har stått i etter katastrofevalget, håndtering av varslersaker mot Trond Giske og interne konflikter og uro har flere nevnt tidligere partisekretær Raymond Johansen som redningsmann.

Johansen slår fast at han ikke er noen utfordrer til Jonas Gahr Støre.

- Vi har en utmerket partileder og statsministerkandidat som jeg støtter helhjertet opp om. Vi samler oss om han fram mot 2021, sier Johansen, og legger spøkefullt til:

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn