Falsk Sissel Kyrkjebø-profil på Facebook:

Vil Sissell Kyrkjebø være vennen din? I verste fall kan du bli svindlet for penger

Fått venneforespørsel fra noe som umiddelbart ser ut som Sissel Kyrkjebø på Facebook? Det er nok for godt til å være sant.

FARLIG LIK: Den falske Facebook-profilen er nesten identisk med Sissel Kyrkjebøs egen side. Å godta en venneforespørsel fra den falske profilen kan i verste fall føre til at du blir svindlet for penger. Foto: Skjermdump
FARLIG LIK: Den falske Facebook-profilen er nesten identisk med Sissel Kyrkjebøs egen side. Å godta en venneforespørsel fra den falske profilen kan i verste fall føre til at du blir svindlet for penger. Foto: Skjermdump Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har flere personer fått venneforespørsler på Facebook fra en konto som ser ut til å være hele Norges sangstjerne Sissel Kyrkjebø.

Facebook-profilen er svært lik Kyrkjebøs egen profil i nettsamfunnet og har samme profilbilde og bakgrunnsbilde. Bortsett fra at «Sissell» er skrevet med to l-er i den falske profilen og at det står at hun er «Fitness Instructor» er det ikke lett å se at profilen er falsk.

Det siste innlegget på den falske siden, som ble lagt ut fredag kveld, er en videohilsen fra sangstjerna hvor hun hilser fra Shanghai. Her deltok Kyrkjebø under dåpen av cruiseskipet Viking Sun.

Videoen la Kyrkjebø selv ut på sin egen Instagram-profil 8. mars.

Vedkommende som står bak den falske profilen har også delt flere av sangerens videoer og bilder fra hennes instagram-konto.

Kommer ikke fra Kyrkjebø

På artistens Facebook-side advares det nå mot to falske profiler. Det understrekes at venneforespørselen ikke kommer fra Kyrkjebø:

«Hei! Takker for alle meldingene om at det florerer to falske facebookprofiler som kaller seg Sissel Kyrkjebø. Vi er på saken, men inn til videre kan vi informere om at dette er den eneste facebook-side i Sissels navn. Dersom dere får en melding/venneforespørsel, kommer den ikke fra Sissel Kyrkjebø selv».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer